跟我第一部中幅相機說再見

賣 Gear 對我嚟講係一件有困難嘅事,因為好似要將自己一部份切割俾人咁… 你可能會覺得賣相機都要特登出個post好匪夷所思,但對我嚟講都算係一個little big deal嚟嘅~

睇返eBay購買記錄,發現原來已經用咗部 Fujica GW690II 差唔多十年半!我都帶過佢去好多地方,有歐洲有九州甚至長洲;2022年頭仲啱啱帶佢上咗鳳凰山~期待下一手影更多靚相啦!

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star